Advertisement

Slideshow

Friday, May 28, 2010

Coffe Mate Perfect Mate " Nota Cinta" Contest

Wah ni Ah Moy review satu contest yang di anjurkan oleh Coffee Mate. hehehe..Korang nk join?? Senang jerk..klik SINI. Korang kalau nk join, korang kena ikut syarat-syarat penyertaan dan salah satunya adalah guna kan kreativiti anda mengucapkan Nota Cinta anda di dalam klip video anda sendiri dengan cara berjalan, menyanyi, bersajak dan bermacam2 lagi...asalkan kreatif..

SANGGUP??
INILAH PELUANG NK MUNCUL DI TV

Hanya 22 orang pemenang akan di pilih...hehhee...kena follow trailer video yang di sediakan dan jawab soklan...hehe...inilah videonyer...hehhe



Yang bawah ni trailer episode akan datang..huhu...tunggu jer la bila nk kuar...



So korang join la...sapa2 yang menganggur kat rumah boleh la join...heheheehe...aku x sanggup sebb nk kena buat video bagai...MALUUU!!!! I SAY I LOVE YOU depan dia pon dah cukup..yang penting aku sayang dia...heheheehe

So HADIAH PERCUTIAN KE BALI TUK 2 ORANG (ehem2--suami isteri jer ok--bukan couple)
kalau nk masuk klik jer kat pic ni...hehehe


pastu jawab soklan...


pastu kena buat slogan plaing romantik...hehe



pastu log in atau register jadik ahli dulu...pastu kena sebarkan pasal Contest ker 3 email rakan anda...

Ni la hadiah dia....


Nak masuk klik bawah ni



0 comments:

Post a Comment