Advertisement

Slideshow

Friday, May 28, 2010

KIT KAT BREAK MASTER game

Hye...jumpa lagi...ni ada satu lagi peluang untuk menang RM1000 setiap minggu BERSAMA-SAMA KIT KAT...hahha...mula-mula aku x tahu main gamenyer mcm mana...sekali main game dalam FACEBOOK daa....so korang kalau nk join..mesti ada facebook dan jugak BATCH CODE tuk 2 KITKAT BAR kalau x silap...aku dah try main dah..mcm lembap sikit la..huhuhu..terkedek2 jugak aku main...hahaha...mcm DINER DASH jugak la..sapa yang GILA MAIN DINER DASH...boleh jer main KIT KAT GAME NI....heheheh


Ni la rupanyer....BREAK MASTER dan menang RM1000 CASH setiap minggu bermula 18 March hingga 9 June...hehe dah lama rupanya dia on game ni..x tahu plak...heheh..so korang dah tahu kan..pa lagi join la...klik jer kat page atas ni....masa aku main tuh...mula-mula kenala allow application daripda FB kan...

kena la edit pic fb korang masuk dlm org2 ni...haha..dah x yah nk gelak aku cut muka aku camtu--padahal bukan muka aku pon..hehehe

baca dulu peraturannya...jgn excited sangat nk main game ni...hehehe

perlu di ingat...korang kalau nk main game ke next level korang kena ada 2 bacth code untuk 2 KIK KAT BAR baru leh proceed.kalau x...korang main jer la Level 1 ulang-ulang...x menang apa2 la...hahaa

score aku sikit jerk x banyak pon....

ni time aku main....tergedik2-gedik..semua pelanggan pon lari...hahaha..siap marah aku lagi...

haha--boley tahan jugak aku main....dan perlu di ingat..korang kalau beli KIT KAT BAR banyak2 pon---korang cuma leh main 2 kali jerk dalam sehari...hahaha padan muka...

hahaha..sampai sini aku FAIL....sebb aku x der pon KIT KAT batch code tuh...hurm tahun depan la aku main...agak2 pas game ni habis..game dlm FB tuh ada lagi x??

paper pon...korang yang berminat join la yerk...hehhee
GOODLUCK!!!!
*makan la korang KIT KAT tuh banyak2...hehehe

0 comments:

Post a Comment